Recension av ATG app

Recension av ATG app

ATG är en av de populäraste aktörerna bakom den svenska spelmarknaden. Hos ATG får man landets största utbud av spel på trav och galopp, men även ett brett utbud av andra odds från olika sporter. Det svenska spelbolaget hänger såklart med i svängarna och har utvecklat en användarvänlig och smart app. för spelare som spelar på språng.

Nedan kommer vi dela med oss om våra åsikter kring appen samt lista allmänna funktioner som finns att ta del av.

Kompatibel med iOS- och Android-enheter

ATG:s mobilvänliga variant av deras webbläsarplattform är en app. som finns tillgänglig att ladda ner för både iOS- och Android-enheter. Appen är anpassad för enheter med skärmstorlek och prestanda motsvarade iPhone 6/Samsung Galaxy 6 och uppåt. Appen finns endast tillgänglig i Sverige, så se till att ladda hem den innan du åker i väg på semester om du vill spela när du är på språng. Skulle du inte vilja ha en app. nedladdad på din enhet kan du naturligtvis surfa in på ATG:s hemsida från din mobiltelefons eller surfplattas webbläsare.

Funktioner

När appen väl är nedladdad till ens enhet kan man utforska de funktioner som finns tillgängliga. Baserat på vilka spel som intresserar dig så finns det olika funktioner att välja mellan. Vi går endast genom trav och galopp nedan.

Trav och galopp

Här inne finns det startlistor för alla trav- och galopptävlingar ATG erbjuder. Här hittar du exempelvis de stora spelen som V75 och V86. Du kan dessutom klicka på ”visa spelkalender” och se samtliga spel på alla banor. Du kan också anpassa din sökning efter exempelvis hästarnas formrader och loppinformation.

När du väl valt en startlista kan du klicka på funktionen spela. Då svajpar du genom de olika loppen eller mellan avdelningar i lopp och klickar på ”bekräfta spel” när du bestämt dig.

Nästa funktion är ”Rätta”. Detta gör du genom att klicka på ”mina spel” i menyn. Då får du nämligen fram dina spelkuponger.

Två andra trevliga funktioner tillgängliga är ”ATG Live” och ”Harry Boy”. Som namnet indikerar kan du med ”ATG Live” följa alla sändningar i realtid. ”Harry Boy”, som du säkerligen redan känner till, är en spelform från ATG.

Detta tycker vi om ATG appen

I ATG:s app. finns praktiskt taget allt som finns på deras webbläsarplattform. Här hittar man det senaste oddset för spel, kan välja mellan olika spelformer och placera sina spel när det passar en.

Appen är enkel att använda sig av samtidigt som gränssnittet är väldigt snyggt designat. I det stora hela finns det inget att klaga på. ATG är ett av de största och populäraste spelbolagen i Sverige, vilket genomsyrar deras app. Man förväntar sig inte annat av ett så stort namn som ATG.

Det bästa med appen, åtminstone enligt oss, är live-funktionen som finns tillgänglig. Med denna kan spelare streama lopp när de befinner sig på språng och därmed slippa vara bundna till sin dator och till sitt hem. Då kan man placera spel när det passa en och behöver därmed inte oroa sig för att gå miste om potentiella vinster.