Kosttillskott som maximerar dina resultat under träningspassen

Kosttillskott används av många världen över för olika ändamål. Medan vissa vänder sig till just kosttillskott för att gå upp i vikt och att bygga muskler finns det andra som drar nytta av dem för viktminskning eller helt enkelt som ett gott mellanmål. Om du har mål som du vill uppnå kan antingen protein bars eller proteinpulver göra susen, och det är den sistnämnda som vi kommer att kika närmare på i den här artikeln.

Vad är en Weight Gainer?

För att gå upp i vikt eller för att bygga upp dina muskler är Weight Gainer en utomordentlig lösning. Det här pulvret erbjuds av det marknadsledande företaget Bodylab, och inom en påse Weight Gainer får du 1,5 kg kolhydrater och proteiner. Kolhydraterna hjälper till med kaloriöverskottet medan proteinerna agerar som byggstenar för att maximera resultaten av din träning.

Weight Gainer blandas med vatten, och resultatet blir en riktigt god proteinshake som du inte vill gå miste om. Hos Bodylab kan du även beställa en Shaker Bottle som du enkelt kan ha med dig i gympåsen för att få tillgång till din shake närhelst du vill. Smidigare än så blir det inte.

Weight Gainers innehåll

Värt att veta är att Weight Gainer innehåller både långsamt och snabbt upptagbara kolhydrater tillsammans med proteiner. Det är maltodextrin och sukros som kolhydraterna kommer från, och vassleprotein är det som proteinerna kommer från. Proteinpulver såsom Weight Gainer används flitigt av de som tränar regelbundet, så om du är i behov av ett kaloriöverskott och de rätta byggstenarna för att nå dina mål kan ett proteinpulver vara lösningen för dig.

Välj en utsökt proteinshake som passar dig

Weight Gainer kan beställas i en lång rad olika smaker för att du ska kunna få tag på en variant som tilltalar just dig. Om du satsar på Clear Weight Gainer kan du antingen välja Sweet Orange, Raspberry Rush eller Ice Tea Peach. Om du å andra sidan vänder dig till Weight Gainer har du valmöjligheter såsom Strawberry Milkshake, Ultimate Chocolate och Vanilla Milkshake.

För att börja dra nytta av Weight Gainer löser du upp det under omrörning i bland annat juice, mjölk eller vatten. Se till så att kosttillskottet inte ersätter dina måltider, utan istället kompletterar en redan näringsrik kost. För idrottsutövare är proteinpulver ett utmärkt sätt att se till så att du får det där nödvändiga kaloriöverskottet som kan hjälpa dig att maximera dina träningsresultat.