Bästa spelsajterna på nätet 

Bäst i test för recensioner av appar

Det stora utbudet av appar och spel som finns tillgängliga för mobiler och surfplattor idag kan enkelt ses som både en välsignelse och en förbannelse. Å ena sidan så finns det nästan garanterat en app för alla, men å andra sidan så kan det i många fall kännas som att leta efter en nål i en höstack när du försöker hitta den appen ifråga.

De flesta av oss kan nog känna igen oss i att ha ett överflöd av appar nedladdade på våra telefoner och surfplattor som mest bara tar upp en massa plats men aldrig används. Det är inte heller omöjligt att du kan skrolla igenom flera av apparna ifråga och inte ens komma ihåg vad det är eller varför du laddade ner det i första taget. Det stora utbudet av appar som finns tillgänglig är både en bra och en dålig sak. Och kanske framförallt om du inte är särskilt tekniskt lagd så kan det vara svårt att hitta vad du letar efter eller hålla koll på alla nya uppdateringar och nyheter på https://appmagasinet.se/

Recensioner finner du på Appmagasinet

Som du kanske kan gissa från namnet så är inriktningen på just appar och spel för olika mobila enheter. Från början var det riktat mot iOS-enheter men sedan dess har det växt för att nu också inkludera andra enheter, oavsett om det handlar om Google, Apple, Android eller något helt annat.

Även fast inriktningen är kanske främst på spel så kan du också hitta en hel del information om nyttigare appar också.

Att hitta information om appar online är inte nödvändigtvis svårt, tvärtom så är det väldigt enkelt. Att däremot hitta bra och ärlig information är många gånger lite svårare. Även fast Appmagasinet accepterar sponsorer så ser de ändå till att hålla sina recensioner ärliga. Med andra ord är det deras egna ord som du läser, inte det som de har blivit betalda för att säga.

Appmagasinet använder sig också av flera olika skribenter från olika bakgrunder för att ge dig en bredare bild och olika synvinklar över den app eller det spel som du är intresserad av. Detta betyder så klart att recensioner kan skilja sig stort mellan varandra, men fördelen är att du som läsare också får mer information från olika synvinklar som du kanske annars inte skulle ha fått. Och med mer information så kan du lättare fatta rätt beslut om huruvida en app eller ett spel är rätt för dig eller om det bara är ett slöseri med tid och eventuellt pengar.

Andra sidor för att hålla koll på appar?

Appmagasinets systersida med inriktning på spel, som du kanske kunde gissa. Även här kan du hitta recensioner och nyheter om mobila appar och spel, men inriktningen ligger främst på data och tvspel samt konsoler. Här kan du också hitta mer information och recensioner om olika hårdvara vilket kan vara en klar fördel om du funderar över att uppgradera din nuvarande utrustning.

Precis som hos Appmagasinet så kommer även här skribenterna från olika bakgrunder, men de har alla en sak gemensamt och det är att de älskar spel. Med andra ord så kan man säga att Spelbloggen är en blogg för spelare av spelare, precis så som det ska vara.