Så väljer du bästa magnesium som konsument

Recension av patiens till Android

Många av de spel som man är van vid att spela utan att ha en skärm framför sig finns nu till mobilen. Det innebär att man kan spela när man känner för det och inte behöver ha något extra utrustning med sig. Det blir smidigt och enkelt. Ett spel som finns som app är patiens.

Det finns många klassiska spel. Vissa är riktigt populära och spelas än idag av mängder av spelare. Dessa spel har även de följt med den tekniska utvecklingen. Det innebär att de idag bland annat kan spelas på den mobil telefon du redan idag äger. Detta är intressant för de flesta som gillar att spela kortspel som patiens eller brädspel som monopol.

Dels så kan man ta med sig spelet över allt utan att behöva tänka på att komma ihåg kortleken eller spelbrädet. Men det gör också att det går att spela överallt då det inte tar upp någon fysisk plats. En annan fördel är att man kan spela ett par minuter. Stänga appen. Sen fortsätter man när man har tid.

Det är perfekt om man har en liten stund över mellan möten, när man väntar på ett tåg eller en buss eller om man ligger på soffan och känner för att spela. Det finns alltid de där stunderna man vill fylla med nåt kul. Nu har man chansen att göra precis det. Dessutom med något man vet att man tycker om sen tidigare.

Gratis för Android

Patiens finns som gratis app för Androidmobiler och kan laddas ned via Google Play. Läs mer om spelet på presentationssidan. Det första som slår en när man har installerat appen och spelar sitt första spel, det är hur likt det är verklighetens patiens. Det fungerar på samma sätt i det att man ska lösa ut ett antal kort och har målet att samla all kort i högar baserat på färg,

Det finns olika svårighetsnivåer. I den lättaste ska man dra ett kort som sen ska läggas ut. I det svårare läget drar man tre kort. De kort man inte kan lägga ut behåller man på handen. Det blir alltså betydligt svårare än om man bara hade dragit ett kort. Men samtidigt så är det denna variation mellan svårighetsnivåerna som gör spelet kul.

Fyllt med funktioner

Spelet har flera intressanta funktioner. Dels kan man både ändra bakgrunden för själva spelet, men även bakgrunden på själva korten. Spelet blir roligare om man fått anpassa det, men samtidigt kan det vara roligt att spela med en stilren design. Man kan även mäta sin framgång med den poängskala som är inkluderad.

Då kan man alltid jämföra sina poäng med gamla spel eller med vänner som också spelar patiens. En funktion som verkligen uppskattas är att man kan spela i ett offline-läge. Det är perfekt om man har dålig uppkoppling eller om man exempelvis sitter uppe i luften på ett flygplan.

Detta är ett spel som man verkligen vill rekommendera, något du säkert också kommer att göra när du testat det.