Bästa spelsajterna på nätet 

4 prisvärda HP laserskrivare till hemmakontoret

Vi har tagit fram en lista på fyra HP laserskrivare för olika behov och med olika funktioner. Dessa skrivare passar perfekt till ett hem eller ett hemmakontor. De fyra laserskrivarna i listan är mycket prisvärda och har även låga driftkostnader. De är även mindre i storlek så att de ska få plats på mindre ytor. Läs vidare och se om någon av dessa passar till ditt hemmakontor.

Vi har valt att ta fram fyra HP laserskrivare som passar för olika behov och har olika funktioner. Därav är inte skrivarna rangordnade utan alla är bra skrivare och mycket prisvärda utifrån deras funktionalitet. En annan viktig kriterier har varit storleken på skrivaren. En skrivare till ett hem eller hemmakontor kan inte vara en stor och tung skrivare. En del vill även kunna ta fram den när man behöver och inte har den synlig hela tiden. Därför har vi valt skrivare som är mindre i storlek och inte är så tunga. Hoppas att någon av dessa HP laserskrivare passar till ditt hemmakontor.

1. HP Laser 107a – En mycket prisvärd monolaserskrivare för ett hemmakontor

Den här skrivaren är perfekt för ett hem eller ett hemmakontor som endast behöver skriva ut svartvita utskrifter. HP Laser 107a är en kompakt skrivare som är mycket prisvärd och tar inte mycket plats. Den kan enkelt stuvas undan och tas fram när den behövs. Skrivaren använder sig av endast en HP toner vilket gör den billig i drift. Den svarta tonern är det enda som behövs, därefter kan man skriva ut sina svartvita utskrifter. Den skriver ut ca 20 sidor per minut och passar perfekt till att skriva ut ganska stora kvantiteter.

2. HP LaserJet Pro MFP M28a – En prisvärd Allt-i-ett monolaserskrivare för hemmakontor

Allt-i-ett skrivaren från HP är en kompakt skrivare som inte tar mycket plats men med många funktioner. Därför är den perfekt för ett hemmakontor och kostar inte så mycket. Förutom att skriva ut svartvita utskrifter, kan man även skanna och kopiera dokument. Laserskrivaren använder sig av endast en svart tonerkassett och är därför billig i drift. HP LaserJet Pro MFP M28a skriver ut 19 sidor per minut och har ett papersfack på 150 ark. Det betyder att man kan skriva ut ganska stora kvantiteter väldigt snabbt och enkelt.

3. HP Color Laser 150a – En kompakt färglaserskrivare för ett hemmakontor

Den här kompakta färglaserskrivaren från HP är mycket utrymmesbesparande. Man kan enkelt placera den på trånga ytor, alternativt ha den i en garderob och enkelt ta fram den när man behöver den. Man kan bl.a. använda den här färgskrivaren till att skriva ut färgbilder men även svartvita dokument. HP Color Laser 150a använder sig av fyra stycken tonerkassetter och blir därför dyrare i drift än monolaserskrivare. Men jämförelsevis med andra färglaserskrivare så är den billigare i drift. Med den här skrivaren kan man skriva ut ganska stora kvantiteter ganska snabbt. Den kan skriva ut 18 svartvita utskrifter per minut och 4 färgutskrifter på samma tid.

4. HP Color LaserJet Pro MFP M282nw – Den optimala skrivaren för ett hemmakontor

Den här skrivaren är den optimala skrivaren för ett hemmakontor eller ett mindre kontor. Den skriver ut i både färg och i svartvitt, man kan även skanna och kopiera med den här skrivaren. Laserskrivaren tillåter trådlösa utskrifter och man kan dela den med hela familjen eller flera kollegor. Det går även att skriva ut direkt från en smartphone eller surfplatta via olika appar som AirPrint och Mopria. HP Color LaserJet skrivaren har en hög utskriftshastighet och skriver ut 21 sidor per minut och man kan skriva ut stora kvantiteter. Den här inte lika kompakt som tidigare skrivare och är initialt dyrare, men med den här skrivaren så har man allt man behöver.

Det finns ju även bläckstråleskrivare som är billigare än laserskrivare. De är vanligtvis inte lika dyra i drift som laserskrivare eftersom skrivar bläck generellt inte är lika dyrt som tonerkassetter. Men om man skriver ut större kvantiteter så lönar det sig ändå att använda en laserskrivare. Så innan man köper en skrivare så ska man noga tänka efter hur mycket eller hur ofta man behöver använda skrivaren. Hoppas att en av dessa fyra skrivare passar till ditt hemmakontor.