Bäst i test parterapi online

Bäst i test parterapi online

Nu för tiden så är det fullt möjligt att göra det mesta online. Vi kan beställa våra matvaror, shoppa nya kläder och skor, men även ta hand om vår mentala hälsa och våra förhållanden online. För dig som är i behov av parterapi online så har vi därför kikat på de bästa plattformarna för just parterapi online, och valt ut den allra bästa för dig. 

Bäst i test parterapi online

Den bästa plattformen för parterapi på nätet som vi provat på, är Remainly. Hos Remainly blir du och din partner guidad av en psykolog och parterapeut och får övningar att genomföra tillsammans. Detta kan vara för allt från alldagliga vardagsproblem, till mer intensiva problem. De hanterar bland annat problem med kommunikation, hur man hittar tillbaka till intimitet samt hur man kommer över otrohet tillsammans.

Prisvärd hjälp för par

Att skapa ett konto är helt gratis men att ta hjälp av Remainly kostar efter den första kostnadsfria veckan. Trots ett ordinarie pris på 399 kr per månad så finns det generösa rabatter att ta del av. De erbjuder bland annat 3 månader till 299 kr per månad, eller 6 månader till 199 kr per månad. 

Det som lockade oss allra mest var 3 månader till priset 299 kr per månad då det är riktigt prisvärt utan att man behöver lova att man ska spendera 6 månader i stöten hos de. Som sagt så får man även en kostnadsfri vecka till en början där man kan testa på tjänsten vilket vi rekommenderar att du tar del av.

Hur fungerar det?

Remainly fungerar genom att du och din partner får övningar att gå igenom tillsammans. Dessa övningar finns till för att ge er de rätta verktygen som behövs för ert förhållande. Med rätt verktyg så blir det mesta bra mycket enklare, detta gäller även för förhållanden. 

Mannen bakom Remainly är den Norska psykologen Andreas Løes Narum som har över 15 års erfarenhet av att hjälpa par. Han har även synts i TV-rutan i både Norska NRK och i Svenska SVT genom åren. Det är med andra ord ingen amatör som ligger bakom plattformen, vilket märks i kvaliteten på innehållet. 

Sammanfattning

Remainly är vår bäst i test parterapi online. Plattformen ger dig och din partner övningar och verktyg att använda er av för att arbeta er igenom jobbiga situationer så som otrohet, stress eller kommunikationssvårigheter. Med ett bra pris och högkvalitativt innehåll på plattformen så var Remainly bäst i test för parterapi online. 

Testa Remainly idag och reparera ert förhållande.