Jämför olika hemförsäkringar och hitta det bästa alternativet för dig

Bäst i Test – Samsung Galaxy S22 Ultra skal

Även om Samsung Galaxy S22 Ultra klarar sig väldigt bra mot repor tack vare dess Gorilla Glass Victus + och Armor Aluminium, bör den utrustas med ett skal. Ett skal säkerställer nämligen att mobilen inte utsätts för repor eller trasigt glas. 

Gällande Samsung Galaxy S22 Ultra skal finns det massvis av skal att välja mellan. För att göra urvalsprocessen enklare för dig har vi sammanställt en Bäst-i-Test-lista över snygga och bra skal till Samsung Galaxy S22 Ultra.

 

Favoriten – Protective Standing Cover från Samsung

Vår absoluta favorit gällande Samsung Galaxy S22 Ultra är Samsungs egna fall-testade skal Protective Standing Cover. Detta officiella skyddskal kommer med ett steglöst gångjärn som gör att man kan ställa sin mobil i 45 eller 60 grader. Tack vare det certifierade fallskyddet av hög kvalitet kan Samsung Galaxy S22 Ultra-ägaren vara säker på att mobilen är i goda händer.

Förutom att Samsungs Protective Standing Cover är av högsta kvalitet och skyddar mobilen, går skalet även anpassa efter smak. Skalet finns i två färger, marinblått och vitt.

En annan anledning till att detta skal är vår absoluta favorit är tack vare det låga priset. Samsungs fall-testade skal kostar nämligen bara 350 kronor.

Budgetvinnaren – Mobilskal Silikon från Holdit

På nästan varje Instagram-influencers konto ser man ett Holdit-skal. Även om vi tycker det är tråkigt att skalen lätt slits, måste vi säga att Holdits silikonskal för Samsung Galaxy S22 Ultra vinner priset för budgetfavorit.

Till en så billig peng som 149 kronor, inklusive gratis och klimatkompenserad frakt, behöver vi inte ens tveka innan vi säger att det är ett bra köp. Sedan går skalen att få i hela 23 olika färger, vilket gör att man kan anpassa skalet efter sin egen smak och stil. Blir man dessutom trött på en färg kan man införskaffa ett annat skal.

Mest tåliga – Civilian Series från Urban Armor

Om du letar efter ett skal till din Galaxy S22 Ultra som garanterar att din mobil inte tar skada är ett skal från Urban Armors Civilian Series ett självklart val. Deras patentsökta, labbtestade design skapas nämligen genom att två stötdämpande material skiktas i lager med ett dynamiskt hexagonmönster. Detta resulterar i en serie av moderna och robusta fodral för den som vanligen befinner sig i miljöer där en skada för mobilen kan inträffa.

Det enda negativa med Urban Armors Civilian series är såklart det rätt höga priset, men enligt oss väger det faktum att skyddet är av hög kvalitet upp detta.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan vi säga att det finns tre vinnande bäst-i-test-skal för Galaxy S22 Ultra. Den mest prisvärda i våra ögon är ett av Samsungs egna skal, Protective Standing Cover. Detta framförallt tack vare dess skyddselement och eleganta design, men även bra pris. Budgetvinnaren blev Holdits mobilskal i silikon, som inte kostar mer än 149 kronor och går att anpassa i olika färger. Det dyraste skalet, men även det mest tåliga och hållbara, är Urban Armors mobilskal i Civilian Series. Även om skalet är dyrt gentemot många andra skal på marknaden, håller det bra och passar därför den som befinner sig i många “farliga” miljöer.