Låt oss testa din produkt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Har du en produkt som du skulle vilja att vi testar och recenserar? Vi på KonsumentTest tar emot produkter från nästan alla typer av branscher. Vi har testat allt från avancerade grejer som drönare till köksredskap som grönsakssvarvar.

Vi recenserar inte produkter eller tjänster som är relaterade till:

  • Erotik (vuxen leksaker, camhemsidor, m.m)
  • Fildelning (torrentsidor, olaglig streaming, m.m)
  • Pharma (droger, medicin, m.m)

Vid gambling och betting tjänster ber vi er att kontakta oss så vi kan kolla närmare på vad som ska recenseras.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vanliga frågor

Visst skriver ni gott om vår produkt om ni får behålla den?
Vi är alltid objektiva när vi testar produkter som blir inskickade till oss. Det betyder helt enkelt att vi är ärliga med våra åsikter. Känner vi att er produkt inte riktigt håller vad den lovar så kommer det komma fram tydligt i vår recension. Inga frikort!

Vad händer efter vi skickat produkten till er?
När du skickar en produkt till oss är du alltid garanterad en skriven recension tillsammans med bilder på vår hemsida. Vi garanterar däremot inte att vi kommer filma en videorecension. Är det viktigt att vi också skapar en videorecension ber vi er att nämna detta vid kontakt med oss.

Hur lång tid tar det innan recensionen syns på hemsidan?
Det beror på hur många andra produkter som ligger och väntar på att bli recenserade. Vanligtvis kommer recensionen upp inom 30 dagar.

Får vi använda ert bildmaterial hur vi vill?
Vill man använda våra bilder utanför vår hemsida ber vi er att kontakta oss. Allt material vi producerar är upphovsrättsskyddat, används det utan tillstånd riskerar man böter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Har du en produkt som vi kan testa? Kontakta oss nedan!

[si-contact-form form=’3′][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]