Animal Rabattkod

[vc_row][vc_column][vc_message]Det finns inga rabattkoder för tillfället.[/vc_message][vc_column_text]Bor du med husdjur där hemma? Animail är Sveriges största djurbutik på nätet, här hittar du garanterat någonting som passar alla typer av djur, stora som små, lurviga eller ej. Med en Animail rabattkod kan du skämma bort din hund, katt, fågel, reptil, fisk eller dina smådjur!

Vad som gör att Animail bättre jämfört med andra djurbutiker är deras breda sortiment av varor. Du hittar tusentals produkter som du kan skämma bort din bästa vän med, en lyxig godisbit, en ny hundsäng eller varför inte ett nytt akvarium till din fisk? Med en rabattkod för Animail är ingenting omöjligt.

På den här sidan hittar du alla aktuella kampanjer och rabattkoder som Animail erbjuder. Är fältet ovanför texten tomt betyder det att det för tillfället inte finns några aktuella koder eller kampanjer. Men häng inte läpp för det, kika tillbaka om någon dag! Är du desperat kan vi rekommendera att spana in våra rabattkoder för VetZoo och ZooPlus.

Spara pengar med en Animail rabattkod

Att skämma bort sin älskling kommer inte billigt, lyxfoder, dyra leksaker, hygienprodukter, kostnaderna stiger snabbt. Därför kan det vara smart att kika in på vår sida titt som tätt för att se om det erbjuds några saftiga rabatter. Det är även värt att nämn att Animail redan sitter på riktigt bra priser, med en rabattkod sparar du alltså otroligt mycket.

Mer om butiken

Det finns många djurbutiker på nätet här i Sverige, men Animail är utan tvekan den största och mest populära. Det finns tillbehör, leksaker, foder och mycker mer till alla tänkbara djur, men störst utbud är det för pälsdjur som hund eller katt. När det kommer till foder har butiken garanterat det bredaste utbudet av alla, det är svårt med andra ord att hitta något man inte gillar.

Självklart har butiken även massa kända varumärken, några av dessa är:
Royal Canin
Feliway
Pedigree
Whiskas
Doggy

Leverans och frakt

När du lagt din order hos Animail skickas den alltid inom 48 timmar, leveranstiden är 3-5 dagar beroende på tid på året, undantag är helger, röda dagar. Beställer man för över 500 kr så är frakten gratis. Orkar man inte vänta finns det ett tillval för expressleverans som ligger på 49 kr, vilket garanterar att du får din produkt inom 24 timmar såvida det inte är helg. Att bära på tungt foder är inte heller någonting för alla, därför erbjuder Animail även leverans direkt till dörren.

Hur du använder din Animail rabattkod

Väl inne på deras hemsida väljer du vilka produkter du vill köpa och lägger dessa i din varukorg. Därefter går du vidare till kassan, det är på den här sidan du hittar du fältet “Din beställning”. Klicka på “Jag har en rabattkod” och klistra in koden från hemsida, tryck applicera och sedan är du klar![/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]