Resekort

Du som reser mycket vet säkert hur snabbt kostnaderna kan dra iväg, ombokningar, extra försäkringar och andra onödiga utgifter är ytterst vanligt. Med ett resekort kan du resa och samtidigt spara in massa pengar. Ett resekort är mer fördelaktigt för människor som reser mycket, men givetvis kan du skaffa ett resekort om du bara reser någon gång ibland.

Med ett resekort samlar du poäng och kan antingen byta dessa mot andra resor eller diverse prylar. För att få mer information om vad du kan få från ditt resekort rekommenderar vi att du trycker på “Ansök”, på den sidan kan du ansöka samt få mer information om korten och vad dem erbjuder.

Ett kreditkort för resenärer

Det som gör resekort som bra är att dem är packade med reseförsäkringar som annars inte igår. Försäkringar som avbeställningsskydd, flygbolagskonkurs, olycksfall, missade flyg, försening med bagage och mycket annat. En annan fördel med resekort är att majoriteten inte tar en avgift när du tar ut kontanter utomlands. Vissa resekort har även slopat valutapåslaget.

Användande av ditt resekort ger poäng

Självklart vill företagen som erbjuder resekort att du ska utnyttja krediten du har på kortet, därför bjuds det på poäng när du handlar, dessa poäng byter du mot resor, upplevelser, prylar och i vissa fall pengar. Se bara till att betala tillbaka all din utnyttjade kredit i tid så behöver du inte betala extra. Vill du veta exakt vad varje resekort erbjuder kan du klicka på “Ansök” så får du en överblick, samt att du kan ansöka om kortet.