Cyber Monday i Sverige 2017

Bästa Cyber Monday Erbjudanden i Sverige 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Här hittar du de bästa Cyber Monday  erbjudanden i Sverige 2017.  Likt Black Friday är det här en stor shoppingdag där majoriteten av butiker kör galna reor på sina produkter och tjänster. Dagen härstammar självfallet från USA och var skapad av marknadsföringsbyråer för att locka kunder till att börja shoppa på nätet. Den första rean kördes den 28:e november år 2005. Sedan dess har dagen blivit allt större och omsättningarna  har skjutit genom taket. Resten av världen har sakta men säkert märkt av detta också, numera finns Cyber Monday i Sverige också men är långt ifrån lika utbrett som Black Friday. Du kan förvänta dig bättre priser, men det är inte ens i närheten av vad butikerna i USA har att erbjuda.

Cyber Monday erbjudanden

Nedan hittar du alla butiker som kör speciella erbjudanden på den här dagen. Kom ihåg att mycket kan ta slut otroligt snabbt, så se till att du är alert om du vet vad du ska köpa. Vill man hinna först är det rekommenderat att börja handla redan vid midnatt, för det är då själva rean börjar.

Värdefulla tips

Cyber Monday i Sverige 2017Eftersom själva rean körs online är du som konsument inte tvungen att åka till en fysisk butik att handla, fördelen med detta är att du kan handla från internationella butiker. Många stora onlineshoppar som t.ex. Amazon, NewEgg och AliExpress, samt många fler erbjuder frakt till Sverige och har dessutom oftast vansinniga priser som få svenska butiker kan slå. Perfekt för dig som vill t.ex. köpa nya delar till datorn eller andra tekniska prylar. Extra värt är det att spana in Kinesiska sidor som AliExpress och BangGood, även här drar man på med reor på de redan låga priserna.

Den här dagen handlar inte bara om teknik och elektronik, du kan handla kläder, köksredskap och även billiga hotell om du har tur. Vad du än är ute efter så önskar vi dig ett stort lycka till och glatt shoppande, vi hoppas att den här sidan kommer hjälpa dig att spara lite![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]