Annonsering

[vc_row][vc_column][vc_column_text]På KonsumentTest samarbetar vi gärna med andra företag i samma bransch. Därför kan vi nu erbjuda två typer av annonser på vår hemsida. Vi är även öppna för andra typer av samarbeten. Vill ni att vi testar era produkter ber vi er att spana in den här sidan.

Bannerannons

Vi erbjuder bannerannonser i leaderboard storlek (728×90) på toppen av hemsidan. Du som köper annonsplats hos oss får välja mellan en heltäckande annons (syns överallt på KonsumentTest) eller en nischad annons (syns på endast på en specifik sida).

Vad är en nischad annnons?
Det innebär att annonsen endast visas på en enda sida (t.ex. vårt test om ficklampor) på KonsumentTest. Varför betala hela priset om du endast vill nå ut till personerna som är intresserade av ficklampor?

Sponsrade inlägg

Om en banner inte känns passande har du möjligheten till att köpa sponsrade inlägg från oss. Inlägget skall skrivas av dig och vara relaterad till vår hemsidas tema, alltså information om produkter, online shopping med mera. Vi vill även att inlägget är minst 500 ord långt och är enbart på svenska.

Alla sponsrade inlägg kommer synas på vår blogg. Notera att vi inte sysslar med sponsrat innehåll i våra test. Inlägg på vår blogg är permanenta, men det finns givetvis undantag där vi har rätt att radera inlägget från bloggen.

Vill ni köpa ett sponsrat inlägg i SEO-syfte ber vi er att ha max två stycken utlänkar. Vi accepterar inte länkar som går till:

  • Erotik (vuxen leksaker, camhemsidor, m.m)
  • Fildelning (torrentsidor, olaglig streaming, m.m)
  • Pharma (medicin, droger, m.m)

Intresserad av att annonsera här?

[si-contact-form form=’4′][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]