Beconfident Rabattkod

[vc_row][vc_column][vc_message]Det finns inga rabattkoder för tillfället.[/vc_message][vc_column_text]BeconfiDent är nätbutiken för dig som vill ha ett skinande léende. Här hittar du allting du behöver för att kunna bleka dina tänder där hemma, du läste det helt rätt, alla produkter är klassificerade för hemmabruk. Med en BeconfiDent rabattkod kan du få det där vita leendet för lite billigare, så varför inte ta chansen?

Ett billigare sätt att bleka tänderna

Att bleka tänderna professionellt kan bli en dyr historia, dessutom är det jobbigt att behöva boka in tid med mera. Hos BeconfiDent hittar du tandblekningsprodukter av bästa slag, när man har utvecklat dom i Sverige och tillverkat i USA.

Eftersom tillverkningen sker i ett land som USA kan man vara lugn och säker på att man får hem en produkt av hög kvalitet. Alla deras produkter är 100% fria från skadliga ämnen. Det körs även noggranna tester på alla produkter också för att kunna säkerställa kvaliteten.

Spara pengar med våra rabattkoder

Visste du att BeconfiDents produkter har samma resultat som att gå till tandläkaren? Med vår BeconfiDent rabattkod kan du spara upp till 15% på ditt köp, det som redan var billigt blir ännu billigare med andra ord. Deras produkter har fått toppbetyg vilket säger en hel del, skulle du mot all förmodan inte vara nöjd över resultatet kan du använda dig av deras kundgaranti.

Du kan spara flera tusentals kronor om du bestämmer dig för att bleka tänderna hemma istället för att gå till en riktig klinik.

Så här fungerar det

Produkterna för tandblekning som du hittar på BeconfiDent använder sig av samma gamla beprövade metoder som tandläkare har gjort i över 20 år. Fördelen med deras produkter är att den helt och hållet fri från skadliga ämnen, innehåller ingen peroxid och så klart inga biverkningar (förutom vita tänder då!). Varje behandling tar endast några minuter och resultat går att se direkt efter behandlingen. Butiken har över 50,000 nöjda kunder i hela Europa, kommer du bli deras nästa?

Hur du använder din BeconfiDent rabattkod

Att använda din rabattkod från Fyndera är enkelt, kopiera någon av koderna ovanför. Gå sedan in på deras hemsida och lägg till dina valda produkter i varukorgen. När du är klar klickar du på “Gå till kassan”. Leta efter fältet “Presenkort” och klistra in din kod. Du har nu applicerat din rabattkod och bör se priset justeras.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]