Rabatter

Letar du efter en rabattkod?

Här samlar vi på rabattkoder och kampanjer från alla tänkbara affärer i Sverige. Målet är att göra det enkelt för våra besökare att kunna handla billiga produkter på nätet. Vi vill helt enkelt att du som shoppar online ska ha det enkelt att kunna köpa det du vill till ett förmånligt pris och kanske även hitta en ny favoritbutik på köpet.

Olikt andra sajter som samlar på koder och kuponger, så visar vi endast koder som är aktuella. Hur ofta har det inte hänt att man letar upp en kupong för en sida, slår in den i hopp om att få spara lite pengar, så har den gått ut! Givetvis kan vi aldrig 100% garantera att alla våra rabattkoder är giltiga, men vi gör allting i vår makt för att det inte ska ske. Glöm inte bort att noga läsa igenom villkoren för varje rabattkod, det är sällan som en rabattkod är applicerbar på ett helt sortiment.

Dem bästa rabattkoderna samlade på ett ställe

Allt fler människor börjar handla online och det är ju sällan som man inte vill spara pengar på sin shoppingrunda. Därför har vi tagit fram ett rabattsegment på KonsumentTest, en samlingsplats för rabattkoder, rabattkuponger, kampanjer och specialerbjudanden.

Du ska inte behöva besöka flera olika hemsidor för att hitta olika kuponger, på vår sida kan du hitta rabattkoder från nästan vilken affär som helst, allt från mode till mat.

Hur mycket rabatt man får och hur länge koden gäller varierar från butik till butik. Ibland kan vissa koder endast gälla i några dagar, medan andra koder kan gälla i flera månader framöver. Dem bästa rabattkoderna, alltså kupongerna som ger dig mest för pengarna är sådana som bara varar några dagar, därför är det viktigt att man håller sig uppdaterad om man vill spara pengar.

Vi vill också påpeka att våra rabattkoder gäller endast för butiker som finns på nätet, du kan inte använda koder i fysiska butiker.

Hur du använder våra rabattkoder

Att hämta en rabatt från vår hemsida är superenkelt, det tar inte mer än några sekunder faktiskt.

Det finns två sätt du kan använda dig för att ta del av våra specialerbjudanden. Det första sättet är att du söker efter din favoritbutik, t.ex. Nelly. Du kan enkelt hitta din butik genom vår butikssida. Det andra sättet är att leta genom våra kategorier, detta är bra om du t.ex. Letar efter ett par skor och inte behöver köpa dem från en särskild affär.

När du har hittat din rabattkod klickar på “Visa kod”. När du klickat på knappen öppnas butiken i ett nytt fönster samtidigt som det dyker upp en pop-up med din rabattkod. Vi har gjort det enkelt för dig och du behöver endast klicka på koden så kopieras den direkt.

Var med och påverka vår tjänst

Vår hemsida är beroende av människor som just dig, det är trots allt dig sidan är skapad för. För att kunna ge våra besökare den bästa möjliga upplevelsen ber vi att ni är ärliga mot oss. Finns det t.ex. en funktion du saknar på hemsidan eller finner du att någonting fungerar extra dåligt kan lätt och enkelt slänga iväg ett mail till oss.

Tillsammans med er besökare kan vi skapa någonting som alla har nytta av. Dela din åsikt med oss!