24 supergoda ägg recept

Ägg är nyttiga och allt mer forskning börjar luta mot att man faktiskt mår bättre av att äta ägg, oavsett vad vegetarianer och veganer säger. Förutom att ägg är nyttiga och bra för kroppen är ju de också otroligt goda. Nedan kommer 24 enkla recept för dig som inte kan få nog av ägg!

5 recept för frukostälskaren

Här kommer fem stycken recept för dig som älskar frukost. Enkla recept som dessutom går att tillaga på nolltid.

Hur man kokar ägg perfekt

Har du problem att få till det där perfekta ägget? Då ska du kolla in den här videon där de visar steg för steg hur man tillagar utan att det fastnar.

Superfluggig omelett

Vem älskar inte en god omelett på morgonen? Men har du testat att göra en superfluffig omelett någon gång? Det har vi, det rekommenderas starkt!

Fyra knep för att laga deviled eggs

Kryddade ägg heter det på svenska, konsten att koka ett ägg, dela det på mitten och skapa en unik och god maträtt. Vi rekommenderar att ni använder er av en äggkokare för att få perfekta kokta ägg.

10 kreativa recept med bara ett ägg

Två bröder testar gränserna genom att laga kreativa maträtter med endast ett ägg. Perfekt för dig som är på en budget eller bara lat.

Fyra sätt att fylla ett hål med ägg

Åh nej, någon har gjort ett stort hål i din brödskiva! Vad ska du göra nu? Om du har lite färska ägg där hemma kan du faktiskt utnyttja detta hål och skapa en supergod frukost som imponerar på de flesta.

Fem stycken "life-hacks" med ägg

Ägg kan tillagas på tusen olika sätt, vissa sätt är svårare än andra. I den här videon får du ta del av fem enkla “life-hacks” som gör tillagningen enklare.