Tips: Kul hemsida för busringning

Halloween är runt hörnet och det är dags att bestämma sig om man ska satsa på godis eller bus. I vårt fall satsar vi på bus, busringningar det vill säga! Här kommer ett roligt tips till dig som vill busringa polaren. Att göra en busringning till en av dina närmaste kompisar är bland det bästa man kan göra, speciellt när polaren börjar överreagera. Med den här hemsidan/appen kan du enkelt styra händelseförloppet genom att klicka på siffrorna på mobilen.

Klicka här för att komma till busring.se

Såhär fungerar det:

För att komma igång börjar du med att ringa ett så kallat betalnummer, därefter väljer du vilken förinspelad busringning du vill använda dig av. Nästa steg är att slå in kompisens nummer och styra samtalet genom att klicka på någon av knapparna 1 till 9.

När din busringning är klar kan du snabbt och smidigt få hela konversationen skickad till din e-post eller sms som en MP3-fil. Kom ihåg att du bara kan höra inspelningen efter du har ringt samtalet och lagt på.

Det bästa är att det finns över 100 olika busringningar att välja från och det nästan garanterat att oavsett vilken du väljer, så kommer du få dig ett gott skratt, till skillnad från din kompis! Plus poäng om du kan låta bli att avslöja att det var du som stod bakom, bara för att se hur han berättar om världens sjukaste telefonsamtal dagen efter.

Vi testade ringa en av våra skribenter och såhär lät det då:

Pizzabudet: Ja, hej det är pizzabudet. Jag står utanför nu med pizza till dig. Snälla vad är koden? Jag fick inte den.

Skribent: Vad pratar du om? Jag har inte beställt någon pizza…?

Pizzabudet: Det är beställt från det här telefonnumret… Vilket nummer har du?

Skribent: *säger sitt telefonnummer*

Pizzabudet: Det var skumt.. Det måste vara någon polare till dig som har ringt i ditt namn.

Skribent: Nej, det är bara jag här. Du behöver inte komma upp för jag har inte beställt något.

Pizzabudet: Tror du det är det är så jävla kul att cykla över halva stan bara för att du eller någon har busringt, va tror du?!

Skribent: Nej, det tror jag inte men jag har sagt att jag inte beställt något! Låt mig vara!

Pizzabudet: Ja men herregud, du måste pröjsa oavsett. Ah, nu kommer det någon här.. Kan du hålla upp dörren.. Tack. Nu kommer jag upp till dig, ta fram plånboken din jävla loser. Hej. *Klick*

Det gav oss ett gott skratt när vi såg en bekymrad och smått rädd skribent springa ur lägenheten för att se om det kom upp ett argt pizzabud. När du ringer liknande samtal kan du själva styra vad som sägs, på sidan får du upp en lista med vilka repliker du kan välja. Du kan skratta hur mycket du vill för din kompis kan inte höra dig.

Några favoriter från deras topplista:

  1. Pizzabudet – Se exemplet ovan
  2. Svartsjuk pojkvän – Ringer och frågar om du känner Amanda
  3. Arga grannen – Arg granne ringer och klagar på oljudet i lägenheten
  4. Antipiratbyrån – Du har laddat ner något olagligt och måste böta 70 000 kr
  5. Bilgrannen – Grannens bil har blivit repad och du hålls skyldig för det

Lämna en kommentar